Me 10% zbritje dhe me 70 hotele të reja

Me 10% zbritje dhe me 70 hotele të reja

Komuna e Ulqinit këtë vit është më e përgatitur për sezonin turistik veror 2017. Sivjet do të këtë 10% zbritje dhe konkurrencë në hoteleri do të pasurohet edhe më 70 hotele të reja. Kjo u bë e ditur në një konferencë për media që u organizua në Prishtinë nga zyrtarë të komunës së Ulqinit./21Media