IKD: Nga 117 persona të akuzuar në Kosovë për krime lufte, 62 i përkasin nacionalitet shqiptar.-Shala: Nga 1999-2000 në misionin UNMIK dhe EULEX janë 117 të akuzuar Thaqi: 87,5 për qind i përkasin etnisë shqiptare, 10 për qind etnisë serbe

IKD: Nga 117 persona të akuzuar në Kosovë për krime lufte, 62 i përkasin nacionalitet shqiptar.-Shala: Nga 1999-2000 në misionin UNMIK dhe EULEX janë 117 të akuzuar
Thaqi: 87,5 për qind i përkasin etnisë shqiptare, 10 për qind etnisë serbe

Derisa sa gjykata speciale epo zhvillon hetime për ish luftëtarët e UCK-së, drejtësia ende nuk ka dhënë një përgjigje për krimet serbe gjatë luftës në Kosovë, përkatësisht për 13 mijë personat e vrarë, 1600 personat  e zhdukurit dhe dëmet e mëdha materiale. Nga misioni i UNMIK-ut dhe EULEX-it janë 117 të akuzuar.(Teksti-Kujtesa BAJRAMI-FANA, kamera- Lulzim FANA)/21Media