Rriten sipërfaqet e mbjella me dredhëza e boronica

Rriten sipërfaqet e mbjella me dredhëza e boronica

Zëvendës ambasadorja e SHBA-ve në Kosovë, Colleen Hyland, e shoqëruar nga drejtori i misionit të USAID-it James Hope, të martën kanë vizituar fermerët në evenimentin promovues të dredhëzave dhe boronicave në sheshin “Nëna Terezë” në Prishtinë.