Bahtiri: “Shumë shpejtë do të bashkohet Mitrovica”

Bahtiri: “Shumë shpejtë do të bashkohet Mitrovica”

S’ka ndonjë datë të afërt për hapjen e urës mbi lumin Ibër, thotë kryetari i Mitrovicës së Jugut, Agim Bahtiri, por që bëri të ditur se bashkimi i Mitrovicës do të ndodhë shumë shpejtë.

Qytetarë fajin ja lënë politikës e politikanëve derisa, në organizatën joqeveritare “Community Building Mitrovica” thonë se, i gjithë procesi i rivitalizimi të urës mbi lumin Ibër ka qenë jo transaprent për qytetarët dhe kjo ka bërë që këta të fundit të humbin interesimin për këtë cështje./21Media