Osmani: Granti vulos përkushtimin e SHBA-së për t’i qëndruar afër Kosovës.-Kosnett: Një qeveri efikase do t'i dëgjojë shqetësimet e të gjithëve

Osmani: Granti vulos përkushtimin e SHBA-së për t’i qëndruar afër Kosovës.-Kosnett: Një qeveri efikase do t’i dëgjojë shqetësimet e të gjithëve

Presidentja,Vjosa Osmani së bashku me drejtoreshën e USAID-it për Kosovë, Lisa Magno dhe ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë Philip S. Kosnett nënshkruan sot amendamentin e marrëveshjes së grantit me USAID-in në vlerë prej 1.6 milionë dollarësh. Presidentja, Osmani tha se kjo e fuqizon përkushtimin e ShBA-së pwr Kosovën./21Media