Ushtria austriake me pajisje të reja

Ushtria austriake bëhet me pajisje dhe pushkë të re

Ushtria e Austrisë ka marrë pajisjen e re, të cilën të mërkurën në Vjenë e ka prezantuar ministri i Mbrojtjes, Hans Peter Doskocil, ndërsa në mesin e furnizimeve është edhe pushka e re.

Ai me këtë rast tha se Ushtria austriake ka bërë ristrukturimin dhe tash edhe pajisjet bëhen moderne.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button