Vihet gurthemeli i sallës së edukatës fizike (Foto)

Në shkollën e Barilevës u bë vënia e gurthemelit të sallës së edukatës fizike 

Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, së bashku me Drejtorin e Investimeve Kapitale, Hysen Durmishin dhe drejtoreshën e Arsimit, Arbërie Nagavcin, sot ishin prezent në vënien e gurthemelit të sallës së edukatës fizike në shkollën “Ali Kelmendi” në Barilevë.

Sipas një njoftimi lëshuar nga komuna e Prishtinës ky projekt do të kushtojë 177 mijë euro, dhe pritet të përfundohet për 100 ditë pune sipas planit dinamik.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button