Vaksinohen punonjësit shëndetësor dhe të moshuarit

Në Kosovë ka nisur dhënia e dozës së dytë e vaksinës kundër Covid-19. Me dozën e dytë po vaksinohen punonjësit shëndetësorë dhe por edhe të moshuarit të cilët tashme e kanë marrë dozën e parë. Ndërsa në nivel vendi deri më tani janë vaksinuar mbi 71 mijë persona.(Teksti: Valmire Hoti, kamera: Lulzim Fana)/21Media