UEFA EURO 2020, do të fillojë që nga 11 qershori e deri më 11 korrik i këtij viti, pasi u pezullua për një vit më vonë për shkak që vitin e kaluar, gjendja në gjithë globin ishte rënduar, si pasojë e Covid-19.

Ndeshjet do të mbahen në tre orare gjatë ditës, në 15:00, në 18:00, në 21:00.

Grupi A është grupi startues, ku të premtën e 11 qershorit do të ndeshen Turkia dhe Italia, me fillim nga ora 21:00, duke vazhduar më pas më 12 qershor, të shtunën, me grupin A, ndeshja mës Ëalës dhe Zvicrës, ndeshje që do të zhvillohet nga ora 15:00, grupi B, Danimarka dhe Finlanda në orën 18:00 dhe nga grupi B, Belgjika dhe Rusia, me fillim nga ora 21:00.