Për shkak të shirave kanë vërshuar lumenjtë

Për shkak të shirave kanë vërshuar lumenjtë

Të paktën gjashtë persona kanë humbur jetën dhe më shumë 50 mijë të tjerë janë zhvendosur nga shtëpitë e tyre pas vërshimeve dhe rrëshqitjes së dheut në verilindje të Brazilit, njoftuan të martën zyrtarët vendorë, transmeton AFP.

Për shkak të shirave kanë vërshuar lumenjtë në këtë pjesë të Brazilit dhe ka ardhur edhe deri te rrëshqitja e dheut./21Media