Familjes Hajredini iu shkatërrua shtëpia

Familjes Hajredini iu shkatërrua shtëpia

Reshjet e mëdha të shiut që përfshinë mbrëmë gjithë vendin tonë, kanë shkaktuar dëme të mëdha jo vetëm në infrastrukturën dhe ekonominë e vendit, mirëpo ka shkatërruar edhe shtëpi, ndërsa është dashur edhe intervenimi i ekipeve emergjente për t’i nxjerr banorët. Komuna e Vushtrrisë, është një ndër komuna që ka pësuar më së shumti dëme.(Teksti-Aurela ELSHANI, kamera- Orehan BYLYKBASH)/21Media