Krasniqi: Presidenti nuk mund t’ia mohoj të drejtën partisë së dytë

Krasniqi: Presidenti nuk mund t’ia mohoj të drejtën partisë së dytë

Kryetari i PDK-së  Kadri Veseli,  paralajmëron se formimi i qeverisë së re do të bëhet gjatë muajit korrik. Ndërsa analistet politik dhe monitoruesit e punës së kuvendit thonë se për formimin e qeverisë së re presidenti ka kompetenca kushtetuese që t’ia japë dy mundësi koalicionin PAN për formimin e qeverisë. Por, sipas tyre presidenti nuk mund t’ia mohoj të drejtën kushtetuese shumicës tjetër parlamentare nëse dështon koalicioni fitues./21Media