Gjatë tubimit elektoral në komunën e Kamenicës, kryetari i PDK-së Kadri Veseli tha se me Fillimin e Ri Kosova do të sjellë zhvillim ekonomik dhe hapje të vendeve të reja të punës./21Media

Gjatë tubimit elektoral në komunën e Kamenicës, kryetari i PDK-së Kadri Veseli tha se me Fillimin e Ri Kosova do të sjellë zhvillim ekonomik dhe hapje të vendeve të reja të punës./21Media