Vetëm tre regjistrues shqiptarë në Medvegjë

Kamberi: 56 mijë banorë shqiptarë kanë qenë në Luginën e Preshevës
Në Medvegjë vetëm tre regjistrues shqiptarë po marrin pjesë në procesin e regjistrimit të popullsisë, por as ata nuk janë dërguar në vendbanimet shqiptare. Deputeti shqiptar në Parlamentin e Serbisë, Shaip Kamberi, thotë se kjo është në kundërshtim me marrëveshjen që është bërë me ndërmjetësimin e OSBE-në dhe ka njoftuar se një ankesë është dorëzuar në Entin Statistikor të Serbisë./21Media

Back to top button