Kadare: “Nuk kam asnjë përjetim”

Euroneës Albania ndoqi drejtpërdrejt reagimin e shkrimtarit tonë më famë botërore Ismail Kadare, i cili e ka ndjekur ceremoninë e dhënies së çmimit Nobel, i ulur në një nga lokalet në zonën e Liqenit Artificial në Tiranë me bashkëshorten Elena Kadare dhe miqtë e tij.

Back to top button