Vizita e ministrit Çeku në Ministrinë e Rinisë dhe Sportit të Bullgarisë

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku u prit nga ministri bullgar i Rinisë dhe Sportit, Radostin Vasilev bashkë me ekipin e tij.
Në njoftimin e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit bëhet e ditur se të dy ministrat folën për marrëdhëniet e shkëlqyera ndërmjet Kosovës dhe Bullgarisë dhe nevojën për të thelluar bashkëpunimin përmes programeve rinore dhe sportive.
Gjatë takimit shumë miqësor mes dy ministrave që mbulojnë rininë dhe sportin u diskutuan disa mundësi konkrete të bashkëpunimit ndër-shtetëror. Ministri Çeku e ftoi homologun e tij për vizitë zyrtare gjatë vitit në Kosovë, ndërsa palët u dakorduan për hartimin dhe zyrtarizimin e dokumentit të bashkëpunimit muajve në vijim.
Në këtë takim, ministri Çeku ishte i shoqëruar nga ambasadori i Kosovës në Sofje, Delfin Pllana dhe shefja e kabinetit në MKRS, Klodeta Krasniqi./21Media

Back to top button