Nën patronatin e kryeministrit të Kosovës Isa Mustafa u mbajt akademi përkujtimore me rastin e 18 vjetorit të rënies heroike të komandantit Ilaz Kodra. Morën pjesë krerë institucional,  familjar e bashkëluftëtar të cilët vlerësuan lartë jetën dhe veprën e Ilaz Kodrës për çlirimin e Kosovës dhe idealin për pavarësi./21Media

Nën patronatin e kryeministrit të Kosovës Isa Mustafa u mbajt akademi përkujtimore me rastin e 18 vjetorit të rënies heroike të komandantit Ilaz Kodra. Morën pjesë krerë institucional,  familjar e bashkëluftëtar të cilët vlerësuan lartë jetën dhe veprën e Ilaz Kodrës për çlirimin e Kosovës dhe idealin për pavarësi./21Media