Abdullahu: "Kemi kryer të gjitha obligimet procedurale"

Abdullahu: “Kemi kryer të gjitha obligimet procedurale”

Marrëveshja më e përfolur dhe më e kundërshtuar deri më tani në Kosovë, ajo për shënimin e vijës Kufitare me Malin e zi pritet që gjatë javës së ardhshme t’i nënshtrohet procedurës së ratifikimit nga deputetët, përkundër kundërshtimit të opozitës dhe të një numri të deputetëve nga partitë në pushtet. Procedimin e kësaj marrëveshjeje në Kuvend, e ka konfirmuar zëdhënësi i Qeverisë së Kosovës Faton Abdullahu./21Media