Ndaj vendimit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për verifikimin e aplikuesve për votim jashtë Kosovës, në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa janë dorëzuar dy ankesa, nga Lëvizja Vetëvendosje dhe organizata Germin. Sipas tyre, vendimi i KQZ-së, është jokushtetues dhe i njëjti duhet të hidhet poshtë në tërësi. Në PZAP thonë se do t’i shqyrtojnë këto ankesa brenda afatit të përcaktuar ligjor./21Media

(Përgatiti: Fitore Ademi, Kamera: Orhan Bylykbashi)