Osmani: Mos bërtitni, Qeveria Hoti nuk ka bashkëpunim .-Gashi: Falënderoj znj.Osmani për votën, çështjet tjera janë jashtë diskutimeve

 Osmani: Mos bërtitni, Qeveria Hoti nuk ka bashkëpunim .-Gashi: Falënderoj znj.Osmani për votën, çështjet tjera janë jashtë diskutimeve

Pas gjashtë dështimeve, në përpjekjen e shtatë Kuvendi i Kosovës miratoi në parim Projektligjin për Rimëkëmbjen Ekonomike me 64 vota, i cili u mundëson qytetarëve kontribut pagues që të tërheqin 10 për qind të mjeteve nga Fondi i Kursimeve Pensionale.
Ky projektligj nuk u votuan nga partitë opozitare, Vetëvendosje dhe PDK./21Media