Votohet platforma – një hap më afër dialogut

Limaj: Platforma nesër dorëzohet në Kuvend.-Ahmeti: Platforma paraqet parimet e Kosovës.-Haradinaj: U dakorduam për platformën

Ekipi shtetëror për bisedimet me Serbinë e ka miratuar platformën pas sugjerimeve të marra edhe nga udhëheqësit e shtetit. U tha se kjo platformë është e bazuar në kushtetutën e vendit dhe mbron interesat e Kosovës. Platforma e dialogut do të dorëzohet nesër në Kuvend./21Media

Back to top button