Vuçiq: Nuk jam optimist për arritjen e kompromisit me Kosovën

“Ne do të diskutojmë këtë temë”

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq deklaroi sot nuk është optimist për arritjen e një kompromisi për zgjidhjen përfundimtare midis Beogradit dhe Prishtinës.

Ai këto komente i bëri sot gjatë takimit në Soçi me homologun e tij rus Vladimir Putin.

“Unë duhet t’ju them se nuk jam optimist për arritjen e një zgjidhje përfundimtare të kompromisit midis Beogradit dhe Prishtinës, por ne do të diskutojmë së bashku këtë temë,” tha Vuçiq.

Vuçiq falënderoi Putin për mbështetjen e tij të vazhdueshme për Serbinë në ruajtjen e interesave kombëtare.

Back to top button