Kërkojnë që sa më parë t’i gëzojnë mjetet e parapara buxhetore

Kërkojnë që sa më parë t’i gëzojnë mjetet e parapara buxhetore

Të dëmtuarit nga vërshimet, sidomos familjet që pas dëmtimit të shtëpive të tyre u shtrënguan të strehohen përkohësisht gjetkë, janë në pritje të përkrahjes institucionale. Të dëmtuarit nga vërshimet në komunën e Vushtrrisë po kërkojnë që të përshpejtohet vlerësimi i dëmeve dhe që t’i gëzojnë mjetet e paparapara buxhetore për zbutjen sadopak të pasojave nga vërshimet. (E pergaditi- RTV 21)./21Media