Xhavit Haliti, nënkryetar i Partisë Demokratike të Kosovës, thotë se gjithë ata që kanë pasur dëme të luftës kanë mundur që individualisht të bëjnë dosje për ta paditur Serbinë.

Sipas tij, ky ishte dhe mbetet gabim i çdonjërit.

Tutje ai tregoi se ish-presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ishte këshilluar nga ekspertë dhe avokatë të njohur që të mos e paditë Serbinë për gjenocid sepse nuk mund të fitonte Kosova./21Media