Dimitriev ia dorëzoi mandatin Zaevit në qetësi

Dimitriev ia dorëzoi mandatin Zaevit në qetësi

Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev sot  morri funksionin  e kryeministrit nga ish kryeministri teknik, Emil Dimitriev.

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë mbrëmë  para mesnatës me  62 vota “pro”, 44 vota “kundër” dhe  pesë  “abstenim” e zgjodhi Qeverinë e re.

Paraprakisht anëtarë të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë u pritën nga presidenti Gjorge Ivanov, shkruan TV21./21Media