Zëdhënësi i PDK-së liston arsyet pse duhet të shkohet në zgjedhje

Zëdhënësi i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Faton Avdullahu ka dhënë sot tetë arsye pse vendi duhet të shkojë në zgjedhje të reja.

Avdullahu në një postim në “Facebook” shkruan se janë deformuar raportet e vendit, sidomos me SHBA-n, por edhe me krejt konceptet euro-atlantike mbi shtetndërtimin dhe demokratizimin e vendit tonë dhe mbi lirinë dhe paqen në rajon.

Back to top button