Zejtarët kërkojnë që të takohen me zyrtarët e komunës së Prishtinës

Tregtarët kundërshtojnë projektin për Tregun e Gjelbër në Prishtinë

Kryetari i Shoqatës së zejtarëve të Prishtinës, Enver Pakashtica sot tha që kërkesa e tyre është që të takohen me zyrtarët e komunës dhe të japin propozimet e tyre lidhur me projektin për Tregun e Gjelbër.

Pakashtica në programin “Për Ditë të Mbarë” tha se plan nuk kanë bërë, por vetëm kërkojnë që ta dinë se zejet e tyre në cilën pjesë do të mbesin./21Media

Back to top button