Asnjë i lënduar

Asnjë i lënduar

Në vendin tonë gjatë ditëve të fundit pati mot, me stuhi, reshje të shiut e më pas edhe të reshura të borës.

Dëme të mëdha ka pasur edhe në qytetin e Pejës ku disa çati të shtëpive janë dëmtuar si dhe shtyllat elektrike janë rrëzuar.

Arianit Demaj, shef i Zyres së Informimit në Pejë, për 21Media ka deklaruar se pavarsisht këtyre dëmve nga stuhia nuk ka pasur dëme në njerëz.

Demaj ka theksuar se gjatë ditës drejtoria e emergjencave do të dalë me raport final se sa është dëmi i shkaktuar nga erërat e forta në Pejë. /21Media