Zemaj fton deputetët ta votojnë Projektligjin për Rimëkëmbjen ekonomike

 

Ministri i Shëndetësisë. Armend Zemaj u ka bërë serish thirrje deputetëve të Kuvendit të Kosovës “që para interesave të veta ta vendosin interesin e qytetarëve dhe ta votojnë Projektligjin për Rimëkëmbjen ekonomike”.

Ai ka kujtuar se në pakon për zbatimin e programit për rimëkëmbjes ekonomike, Qeveria ka paraparë të ndajë edhe një fond rezervë për dhe rreth pandemisë.

“Çdo herë kur bëhet fjalë për interesin e shtetit dhe qytetarëve, kemi ditë të tregojmë pjekuri e të punojmë bashkë. Andaj, është koha nesër ta dëshmojmë këtë. Ligji për Rimëkëmbjen Ekonomike i duhet vendit dhe shëndetësisë tonë”, ka shkruar Zemaj në Facebook.

Në pakon për zbatimin e programit për Rimëkëmbjes ekonomike, Qeveria ka paraparë të ndaj edhe një fond rezervë për dhe…

Posted by Armend Zemaj on Wednesday, 23 September 2020

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button