Ministri i shëndetësisë, Armend Zemaj me anë të një postimi në faqen e tij zyrtare në Facebook ka shprehur mirënjohjen për Policinë e Kosovës, të cilët kanë bartur një barrë të madhe në menaxhimin e pandemisë Covid 19 dhe zbatimin e masave.

“Pengimi i tyre në detyrë dhe sulmet ndaj tyre janë akte të pa pranushme dhe si të tilla duhet ndëshkuar.”, ka deklaruar Zemaj.

Ai ka shtuar se duhet t’i mbështesim policët tonë në punën e tyre të përkushtuar për rend e siguri, por edhe për ruatjen e shëndetit publik të qytetarëve./21Media