Një preson nga fshati Nekovc i Drenasit ka raportuar në Polici se djali i tij i moshës 14-vjeçare është larguar nga shtëpia që nga data 23 shtatori dhe se deri tash nuk është kthyer në shtëpi.

Sipas policisë, familjari ka bërë me dije se djali i tij nuk është mirë me shëndet dhe se përdorë terapi qetësuese.

“Rreth orës 17:31 ankuesi mashkull kosovar ka raportuar në polici se djali i tij i moshës 14 vjeç që nga data e lartcekur është larguar prej shtëpisë dhe deri me tani nuk është kthyer në shtëpi. Sipas ankuesit djali i tij nuk qëndron mirë me shëndet dhe përdorë terapi qetësuese”, thuhet në raportine Policisë së Kosovës./21Media