Një person i moshuar është raportuar i zhdukuar nga data 9 shkurt 2021. Rastin në polici e ka paraqitur mbesa e tij  dje.

Bëhet e ditur se i moshuari është larguar nga shtëpia me datën e lartcekur nga ora 10:00 dhe nuk dihet gjë për vendododhjen e tij./21Media