Zvicra vendos rekord me trenin më të gjatë të pasagjerëve në botë

Një operator hekurudhor zviceran ka vendosur një rekord të ri për përfundimin e një udhëtimi me trenin më të gjatë të pasagjerëve në botë.
Treni 1.9 km i cili përbëhet nga 100 autobusa, përfundoi një udhëtim spektakolar 25 km (15.5 milje) nëpër Alpe.
Përpjekja për rekord botëror u zhvillua për të nxjerrë në pah arritjet inxhinierike të Zvicrës, si dhe për të shënuar 175 vjetorin e hekurudhave zvicerane./21Media


 

Back to top button