ATK për 20 vjet ka mbledhur 6 miliard e 504 milion euro

ATK për 20 vjet ka mbledhur 6 miliard e 504 milion euro

Administrata Tatimore e Kosovës për 2 dekada ka mbledhur të hyra në vlerë prej  6 miliard e 504 milion euro. Në shënimin e 20 vjetorit të punës u tha se mbi 4 miliardë euro janë mbledhur nga tatimet dhe mbi 1 miliard euro kontribute pensionale.(Teksti-Kujtesa Bajramai Fana , kamera-Olti Pacolli)./21Media