Kosova llogaritet që ka tarifat më të larta të Master dhe Visa Card në rajon

Kosova llogaritet që ka tarifat më të larta të Master dhe Visa Card në rajon

 Banka Qendrore e Kosovës ka miratuar amendamentet e “Rregullores për Instrumentet e Pagesave Elektronike”, të cilat hyjnë në fuqi nga data 01 shkurt 2020. Me anë të këtyre ndryshimeve klientët e bankave mund t’i përdorin kartelat e tyre për kryerjen e pagesave për blerjen e mallrave dhe shërbimeve, në të gjitha terminalet POS pa marrë parasysh se cilës bankë i përkasin, pa aplikim të kostove shtesë.(Teskti- Bahtir CAKOLLI, kamera-Olti PACOLLI)./21MEDIA