Ulen shpenzimet dhe zvogëlohen kreditë e këqija

Loading...

Ulen shpenzimet dhe zvogëlohen kreditë e këqija

Për bankat komerciale të Kosovës,  viti 2017 u përmbyll më një fitim rreth 90 milionë euro.

Ushtruesi i detyrës së Guvernatorit të Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti,  këtë fitim në sektorin bankar, e vlerëson si rezultat të reduktimit të shpenzimeve të bankave dhe uljes së kredive të këqija./21Media