Demhasaj: Do të shtohet presioni ndërkombëtar për t’u kthyer në dialog.-Baraliu: Në politikën e jashtme ka probleme serioze

Demhasaj: Do të shtohet presioni ndërkombëtar për t’u kthyer në dialog.-Baraliu: Në politikën e jashtme ka probleme serioze

Në pjesën temtike të këtij edicioni lajmesh flasim për sfidat që e presin Qeverinë e ardhshme të Kosovës në planin e brendshëm dhe atë të jashtëm. Njohësit e proceseve politike në vend vlerësojnë  se dialogu me Serbinë do të jetë një nga detyrat kryesore të Qeverisë së re. Mbase jo e vetmja.(Teksti-Donika OSMANI, kamera-Sahit TROSHUPA )./21Media