Qytetari ka një sugjerim

Qytetari ka një sugjerim

Dan Kastrati nga Gjilani, tregoi në emisionin “Prite të Gjelbrën” se kur është ndjerë i turpëruar për herë të fundit.

Ai tha se i turpëruar po ndjehet qe mbi 100 ditë, si rezultat i mos formimit të qeverisë.

Ky qytetar sugjeroi që të organizohet populli që të bëhet një revolucion i brendshëm, pasi siç tha ai Kosova nuk është e këtyre partive fituese.

Tutje Kastrati shtoi se partitë po “na marrin fytyrën para Kosovës dhe ndërkombëtarëve”./21Media