Sami Lushtaku dhe Rrustem Mustafa ballafaqohen me Prokurorinë Speciale

Sami Lushtaku dhe Rrustem Mustafa ballafaqohen me Prokurorinë Speciale

Dy komandantë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Sami Lushtaku dhe Rrustem Mustafa pasnesër në Hagë do të ballafaqohen me Prokurorinë Speciale.
Shumë pikëpyetje janë para kësaj përballjeje. Zaten, as nga Haga, as nga mbrojtja e tyre, nuk është pritur të ketë ndonjë informacion zyrtar paraprak.
Tash për tash, dihet vetëm se këtë fundjavë Sami Lushtaku dhe Rrustem Mustafa do të udhëtojnë për në Hagë./21Media