Shënohet “Dita e patates”: Kompania Vipa Pestova model i punës dhe suksesit

Shënohet “Dita e patates”: Kompania Vipa Pestova model i punës dhe suksesit

Vushtrria ka shënuar “Ditën e Patates”, aktivitet ky  tradicional i përvjetshëm i prodhuesve të patates. Kjo ditë tradicionale  u përmbush me aktivitete të shuma në Vushtri./21Media