BB vlerëson rritën ekonomikë të Kosovës

BB vlerëson rritën ekonomikë të Kosovës

Ndonëse nga Banka Botërore ka vlerësuar ritën ekonomike të Kosovës si më të lartë në rajon megjithatë ka kërkuar edhe përmirësime të mëtejme për uljen e varfërisë dhe hapjen e vendeve të reja të punës. Për sivjet Banka Botërore parashikon një rritje prej 3.9% të ekonomisë kosovare./21Media