65 ankesa në PZAP

65 ankesa në PZAP

65 ankesa janë drejtuar gjatë 24 orëshit në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, ndërkohë që tani gjatë 72 orëshit në vijimë do të bëhet shqyrtimi i tyre nga ana e PZAP-së. Por, procedurat e një pas njëshme ligjor po bëjnë që të mos jemi shumë afër certifimimit të rezultateve përfundimtarë dhe se mbajtja e seancës konstituive nuk do të jetë afër./21Media