Zbatimi i masave të reja fiskale

Loading...

Zbatimi i masave të reja fiskale

Masat e reja fiskale të ndërmarra nga Ministria e Financave që kanë hyrë në fuqi nga janari do të ndikojnë në krijimin e kushteve më të mira për prodhuesit vendor e sidomos në fuqizimin e sektorit privat. Kështu tha ministri i Financave Bedri Hamza pas takimit me kryetarët e odave ekomomike kosovare, amerikane dhe të klubit të prodhueseve të Kosovës./21Media