Kostoja buxhetore për paga do të rritet rreth 120 milionë euro

Kostoja buxhetore për paga do të rritet rreth 120 milionë euro

Në Ligjin e ri të pagave, siç e pamë, përcaktohen edhe pagat e prokurorëve dhe paga më e lartë është ajo e kryeprokurorit të Shtetit 1912 euro. Mirëpo, disa prokurorë ngritën aktakuza madje edhe ndaj të vdekurve! U kritikuan rreptë për këtë dobësi drastike nga Instituti i Kosovës për drejtësi, që monitoron këtë fushë./21Media