Haxhiu: Të veprojmë urgjentisht për shkak të kërcënimeve të Blerim Devollit

Haxhiu: Të veprojmë urgjentisht për shkak të kërcënimeve të Blerim Devollit

Komisioni Hetimor për krizën në Telekomin e Kosovës, miratoi listën e personave të cilët pritet t`i intervistojë lidhur me kontratën me kompaninë ‘Z-Mobile”, si dhe lidhur me gjendjen e ndërmarrjes publike, Telekomi i Kosovës.

Kjo ndërmarrje aktualisht ka një ultimatum për pagesën e një borxhi mbi 25 milionë euro ndaj kompanisë Z Mobile, me paralajmërim se ky borgj do të përmbarohet./21Media