Mungesa e vendeve të punës problem në Kosovë

Mungesa e vendeve të punës problem në Kosovë

Zyra e Bankës Botërore në Kosovë, prezantoi numrin më të ri të raportit të rregullt ekonomik të Bankës Botërorë për Ballkanin Perëndimor. Sipas këtij raporti Kosova ka shënuar rritje në zhvillimin ekonomik, por shkalla e papunësie dhe mungesa e vendeve të reja të punës vazhdon të jetë një problem për të rinjtë./21Media