Pas ankesave në PZAP

Pas ankesave në PZAP

Pas ankesave të cilat janë dërguar në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe parashtresa me vendim të KQZ-së do të rinumërohen edhe 117 kuti të votave nga zgjedhjet e 11 qershor. Në një konferencë për media PZAP bëri të ditur se 14 kryesuesve të vendvotimeve për 5 vite ju ka ndaluar të drejtën për të qenë pjesë e administratës së zgjedhjeve./21Media