Limaj në RTV 21: Javën e ardhshme draft-platforma për dialogun dorëzohet në Kuvend Bashkëudhëheqëse i ekipit shtetëror për bisedimet me Serbinë, Fatmir Limaj, ka thënë se ekipi shtetëror është duke e bërë kornizën e dialogut. Tha se dialogu me Serbinë duhet të përfundoj me marrëveshje finale e cila do të sillte njohje reciproke. Limaj tha se qëndrimet jo të ngjashme midis përfaqësuesve të shtetit sa i përket taksës dhe tema të tjera nacionale po i shkaktojnë dëme vendit në arenën ndërkombëtare. Bashkudhëheqësi i ekipit shtetëror Fatmir Limaj tha se në javën e ardhshme do ta dorëzoj në Kuvend draft-platformën e dialogut.Bisedën me z. Fatmir Limaj e zhvilloi gazetari Burim ZARIQI./21Media

Limaj në RTV 21: Javën e ardhshme draft-platforma për dialogun dorëzohet në Kuvend

Bashkëudhëheqëse i ekipit shtetëror për bisedimet me Serbinë, Fatmir Limaj, ka thënë se ekipi shtetëror është duke e bërë kornizën e dialogut. Tha se dialogu me Serbinë duhet të përfundoj me marrëveshje finale e cila do të sillte njohje reciproke. Limaj tha se qëndrimet jo të ngjashme midis përfaqësuesve të shtetit sa i përket taksës dhe tema të tjera nacionale po i shkaktojnë dëme vendit në arenën ndërkombëtare. Bashkudhëheqësi i ekipit shtetëror Fatmir Limaj tha se në javën e ardhshme do ta dorëzoj në Kuvend draft-platformën e dialogut.Bisedën me z. Fatmir Limaj e zhvilloi gazetari Burim ZARIQI./21Media