Sipas Mexhuanit në Kosovë ka biznese që frekuentohen shumë të dielave

Sipas Mexhuanit në Kosovë ka biznese që frekuentohen shumë të dielave

Në mesin e të ftuarve sonte në emisionin Click ishte edhe Fatos Mexhuani nga shoqata e Gastronomeve të Prishtinës. Gjatë emisonit u diskutuan shumë gjërave në lidhje me pushimin e detyrueshëm të dielave në disa Komuna të Kosovës.

Mexhuani deklaroi se në vendin tonë ka shumë lokale që të dielave janë më të frekuentuara nga familjet kosovare, dhe pushimi i detyrushem për të dielën do të ketë ndikim negativ në Kosovë. /21Media