Zemaj: E pakuptimtë të përjashtohet termi ‘Republikë’ nga tri projektligjet.-Deliu-Kodra: Vërejtjet janë me vend, por ne e kryejmë punën që na takon

Zemaj: E pakuptimtë të përjashtohet termi ‘Republikë’ nga tri projektligjet.-Deliu-Kodra: Vërejtjet janë me vend, por ne e kryejmë punën që na takon

Ndërkohë gjatë ditës, Komisioni për Integrime Evropiane dhe ai i Punëve të Brendshme miratuan tri projektligjet për transformimin e FSK-së në ushtri.

Në të dy komisionet, deputetët votuan unanimisht për kalimin e këtyre projektligjeve pa asnjë vërejtje./21Media